Ga naar de inhoud

Disclaimer

je bent hier

Bij ons ben je veilig!

Of je nu je school inschrijft, een foto of actie instuurt of een profiel aanmaakt op onze website. Het is belangrijk om te weten dat je gegevens in goede handen zijn.

Daarom wil het Vlaams Instituut Gezond Leven je hier laten weten welke gegevens ze verzamelt, waarom ze deze gegevens nodig heeft en hoe ze ermee omgaat. Gezond Leven belooft dat ze alleen gegevens vraagt als ze deze nodig heeft. Verder zullen alle gegevens die je bij ons achterlaat altijd veilig zijn.

Jij blijft altijd de baas over de gegevens, het zijn immers jouw gegevens. Dat is het privacybeleid van Gezond Leven.

Waarom verzamelen we jouw gegevens?

Bij het Vlaams Instituut Gezond Leven zorgen we ervoor dat jouw gegevens zo goed mogelijk beveiligd zijn, en enkel gebruikt worden voor de nodige doeleinden. Wij zullen informatie nooit doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden. Alle informatie die we verzamelen is nodig om een correcte werking te garanderen (bestellingen en wedstrijdverloop) of om projecten goed te kunnen evalueren en optimaliseren.  

Gezond Leven beheert de informatie in overeenstemming met de wet van 11 december 1998 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en  zal zich ook houden aan de regels die vastgelegd worden in de Europese privacywetgeving (GDPR).

Welke gegevens laat je achter?

Bij het registreren van een account op www.bullshitfree.be vragen we je naam, voornaam, emailadres en je functie op school. Bij het insturen van een foto (leerlingenchallenge) vragen we je naam, voornaam en klasgegevens. Deze zijn niet publiek.

Wanneer je je aansluit bij een scholengroep (vrijblijvend en op uitnodiging van de persoon die de school inschrijft), hebben alle ingelogde leden van de groep toegang tot je naam, voornaam, emailadres en de door jouw geregistreerde acties voor je school. Dit is nodig voor een vlot verloop van de wedstrijd.

Het Vlaams instituut Gezond Leven heeft toegang tot alle gegevens die door de gebruikers worden ingegeven. De wachtwoorden worden weggeschreven met encryptie en zijn dusdanig niet leesbaar voor medewerkers.

De gegevens worden opgeslagen in de databank van deze website, en zijn enkel toegankelijk voor het Vlaams Instituut Gezond Leven en de technische partner die de ontwikkeling van de website uitvoert.

Kan je gegevens verwijderen?

Jouw persoonsgegevens kan je ten allen tijde verwijderen. Hiervoor moet je enkel contact opnemen met het Vlaams Instituut Gezond Leven (info@bullshitfree.be) en vragen om je persoonsgegevens te verwijderen.

De geregistreerde acties kan je zelf steeds verwijderen of aanpassen zolang de wedstrijd loopt (tussen kerst- en paasvakantie).  

Vragen?

Heb je vragen over jouw persoonsgegevens, of je wil je gegevens laten verwijderen, dan kan je steeds contact nemen met ons.

logo gezond leven

Vlaams instituut
Gezond Leven

G. Schildknechtstraat 9
1020 Brussel

Tel. 02 422 49 49
Fax 02 422 49 59

Over dit initiatief

Bullshit Free Generation is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Het project ontvangt steun van de Vlaamse overheid en kwam tot stand in samenwerking met verschillende Vlaamse onderwijs- en tabakspreventiepartners. Wij bedanken alle leerlingen, schoolteams en experten die ons tijdens de gesprekken en cocreatiesessies inspireerden. Meer weten? 

Volg Gezond Leven op sociale media